Isnin, 23 Mei 2011

Lagi Sales






6 cawan dan 6 alas warna pink terang, rm 60 hanya 1 cawan ade sompik sikit saje seperti dalam gambar.













Teko cantik big roses berbunga besar depan dan belakang rare tauuu,,
rm 120





Berminat sila message saya di talian 019-2601585




Sabtu, 21 Mei 2011

Sales Teko Lagi









Teko besar bunga padi rm 90 sebiji,,

dan

2 biji cawan dan 2 piring berbunga terang rm 40





Berminat, sila message macam biasa ye,, tqq ,,

Selamat berhujung minggu, byee

Khamis, 19 Mei 2011

Lagi Sales









Empat biji cawan berkaki retro rm 50 bunga reben biru dan pink






Kepada sesiapa yang berminat di luar sana sila message di talian 019- 2601585

Harga tidak termasuk pos. TQ.



Selasa, 17 Mei 2011

Jualan Lelong Sempena Setahun Usia Blog


rm90 6 pcs cawan n piring medium mini 5 roses





Creamer pemandangan dari Japan rm 50, ada crack sikit kat bawah muncung, gambar depan jelas dan terang






Sepasang senduk kekwa merah rm 100 tinggal sepasang sahaja, made in cina masih baru dan berkilat, dah takde stokk lagi yee,,,







Periuk tingkat ayan rm 50, masih baru tidak berkarat








Teko tinggi polos pink rm 60







Teko medium bunga kangkung rm 50 berbunga besar di depan dan belakang, cop tulisan cina di belakang teko





Salam semua kepada rakan rakan maya, jualan di atas sempena usia blog Warisan Nenek yang berusia setahun pada 15 hb mei yang lalu, jadi dikesempatan ini saya ingin menjual murah murah jee serba sedikit barang PML yang saya ada. Kepada sesiapa yang berminat sila message saya di talian 019- 2601585. Harga yang di nyatakan adalah tidak termasuk pos, Tq

Sabtu, 14 Mei 2011

Yang Berbunga Bunga Saja Ya





Hai, bertemu kembali dan selamat berhujung minggu kepada rakan rakan maya semua. Hari ni nak kongsikan gambar tureen cute dan comel nii, dalam 10 inci je. Rasanya ramai geng geng antik dah ada tureen ni, bunga rose japanese hi3,,, jomle lihat gambar







Cute dan comel kan, hi3 puji untuk diri sendiri







Pandangan dari sisi, memang mantopp rasanya teringin juga nak cari yang oval tapi tak taulah bila nak berjumpa dengan kembarnya kan, ok la kawan kawan, permisi dulu,,
Ta taa ti tii tu tuuu, bye

Khamis, 12 Mei 2011

Teko kotak Berbunga Reben





Selamat pagi khamis kepada semua rakan rakan antik di luar sana. Jom harini kita layan gambar teko kotak bunga reben ni yee, dah ramai dah otai otai antik yang ada teko bunga reben nii, apapun bunganya memang cunn melecunn.








Cantik di mata, cantik di hati dan semuanya indah belaka. Salam mesra di angin lalu, daaaa.

Rabu, 11 Mei 2011

Tureen Bunga Yang Di Lukis




Salam semua rakan maya, tidak terlambat rasanya lagi untuk saya mengucapkan selamat hari ibu kepada semua kaum kaum ibu di luar sana, semoga kita semua menjadi ibu yang terbaik untuk anak anak kita. Hari ni kita cuci mata ye tengok tureen yang cute ni, panjang dalam 11 inci dan lebar 7.5 inci, comel kan, walaupun badannya tidak berbunga tetapi saya sudah terpaut dengan keunikan dan kecomelan tureen ini, jom layan gambar,,,,








Cantikkan bila dipandang dari atas, lukisannya sungguh unik. Pemegang tureen pun masih berlekuk lekuk dan hanya sedikit sahaja rim emas yang kelihatan, body tureen pun berombak ombak macam citarasa pengumpul PML yang sentiasa ternanti nanti tangkapan seterusnya di hujung minggu untuk " menghunting dan membeli PML. Ok cukup setakat di sini ya, kita bertemu di lain catatan, daaaa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...