Selasa, 24 Januari 2017

Heepy Birthday, Farhan

Bertemu kembali rakan rakan maya semua. Lama kita tak jumpa kan, pejam celik dah pun kita tempuhi tahun baru 2017 yang baru saja bermula. Semoga tahun baru ini kita semua menjadi lebih rajin dan lebih baik dari tahun sebelumnya tak kiralah dari pelbagai aspek.

Semalam 23 januari, hari jadi Farhan yang ke 8 tahun, macam biasa tak sah kalau tak buat experimen kek time birthday anak nii, hihi, so tahun ni kita try buat kek coklat butterscotch pulak,,,, lepas tu atasnya tabur dengan butiran almond yang dimasak dengan gula,,,, perrhhhh manis lak ,,,



Lepas tu bila nak deco kek, first time letak kek topper tuuuu, senget sana sini takpe kita bagi anak n emak sekali deko,,, janji buat kek dan jimat budget dari beli kek kat kedai.


Bila nak potong kek pulak, abang, kakak n adik dah tertidoo,,,,papa belum balik kerja,,, tulahh dah nak pagi lagi berapa minit jam 12 malam baru kek siap,,,, aduyaiii so kita selfie n makan kek berdua ye, Farhan.  Layan gambar,,,,,,,











Amboi , banyaknya kek ni mama suruh saya makan,,,,



Sedap n manis2 coklat n almond nibs,,



Kena baca sendiri depan mama tawww sekali dengan slang henglish,, hahaha



Suspen tuuuu,,,,,


Pokemon kad sekali dengan bekas tin yang menawan ituwww ,,,,, mama n papa dah belikan hadiah yang Farhan nak tuuu, so belajar rajin2 tauu, rajin solat , semoga Farhan menjadi anak yang soleh.








Jangan tanya mama tauu,,,, mama memang tak pernah ambik tahu tentang permainan kad pokemon ituww, hihi.



Gambar 2016 birthday Farhan ,,,






Kena praktis sebelum nak deko kek ye Farhan,










2015 birthday 



Sepotong je kek, mama beli kat secret resepi, nanti ada kejutan kek untuk Farhan, lalala,,,,






Hadiah untuk kawan2, muffin coklat n jajan, biasalahkan standard sekolah tadika, selalu dapat bila kawan kawan punya birthday, takpe setahun sekali kita bersedekah kat kawan kawan, ye tak Farhan,,, kannnn



Nahhhh, inilah kejutannye, terus dapat kek k pop berbunga bunga untuk birthday Farhan, mahal tau kek tu Farhan , rm 450 sekali dengan mama dapat ilmu mendeco kek bunga bunga korea tu.






Ok , sampai jumpa lagi, bye.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...