Selasa, 1 April 2014

Angpow Lagi

Salam mesra kepada semua pembaca blog WN. Jom layan gambar angpow raya cina dan sampul duit raya yang saya dapat hasil dari bertukar tukar dengan kawan kawan di kelab sampul duit raya di fb sempena tahun baru cina yang lepas. Semuanya cantik dan semestinya baru. Hihihi. Dari Qaseh Adira,,,Dari Norzida, tq zida semuanya lawa lawa,,,Dari Azlina Nazri
Kedua dua sampul dari Ennalynn Cookies,,, tq lynn, kalau ada lagi yang extra tuu,, jangan lupa akak ye,, hihi
Dari Helena Rizanie
Dari NorsiahDari Heu Siew Choon
Dari Rosyidah Mokhtar
Dari mr. Kelvin
dari mr. Ian choong

Best juga dapat tukar tukar sampul raya atau angpow nii tapi kena rajin lah kan,,kena standby angpow yang cantik cantik baru boleh tukar dengan yang setanding dengannya. Begitu juga dari segi kualiti kertas juga diambil kira bagi sesetengah kolektor tegar pengumpul sampul duit raya sekiranya jika mahu bertukar dengan mereka. 


Pastikan juga sampul atau angpow yang ingin ditukar tidak terlipat, terconteng atau terkoyak dan paling penting mesti nampak baru walaupun ianya adalah sampul yang lama. Kesemuanya memainkan peranan yang penting untuk menjaga kualiti sampul agar setiap kolektor berpuas hati dengan koleksi sampul raya yang diterima hasil dari pertukaran sampul di kelab sampul di fb.

Ok, hingga jumpa lagi. 

2 ulasan:

 1. Gila banyak angpau!!!!!! Saya pun nak (terutamanya Coca-Cola punya)......
  Saya pun ada banyak juga, kebanyakan dapat secara percuma dan drp kawan-kawan yang tak mahu simpan......

  BalasPadam
  Balasan
  1. hai kit tee,, tq sudi singgah sini,,, angpow coco cola saya ada banyak,,, kalau sudi kita boleh exchanged, tqvm

   Padam