Rabu, 26 Oktober 2011

Rindunya Bila Dah Lama Menyepi,,,,





Salam kepada semua teman teman blog, rakan rakan fb yang mengenali saya dan kepada semua pembaca setia warisan nenek di mana saja anda berada. Semoga semuanya sihat walafiat di samping keluarga masing masing. Lama juga saya menyepi berblog nii rasanya hampir empat bulan. Sekarang nii baru ada mood rajin sikit,, hi3 jomla tengok gambar teko kotak jenama sadler dari England ni,, hobi baru saya semasa menyepikan diri nak cari teko kotak berbunga ros yang dari Jepun dan China memang dah lama tak nampak pun. Menyorok agaknya kat kedai antik.




Teko kotak yang nii sempoi je dengan kuntuman bunga ros merah dan kuning,,,,




Yang nii memang bergaya henglishhh,,,, hansome kan,,,

bye tata, titi tutu,,jumpa di lain catatan.

3 ulasan:

  1. Salam aina, welcome back...wahh lama dok menyepi rupanya minat dah bercambah yerr..hehe, hanya org yg mcm2 kita nilah yg pahamkan. Tak leh nak stop...hehe. A'way dah complete set ocr tu, akan dtg jadi antik gak tu..

    (p/s : camera dah beli baru ke, klu dulu aina selalu kata cap ayam, but now gambar dah ok dah...haha)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Yong,

    Lamanya berhibernasi! Ni teko antik ke atau hanya ala-ala Victoria.

    BalasPadam
  3. salam kenal Aina, aduss meleleh leleh air lior nekcik tengok koleksi teko Aina..sbb kita berkongsi citarasa yang sama!! Tak berani Nekcik
    nak berkunjung ke rumah Aina.. alegik

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...