Khamis, 20 September 2012

RAYA 2012

Salam ceria semua rakan rakan,,,, semoga sentiasa sihat ye.. Harini nak tunjuk gambar masa raya tempohari,,, seronok betul bila beraya kat kampung kan,,,jom tengok bermula daripada gambar semasa berbuka puasa,,, malam raya bermain bunga api,, pagi raya bersama ibu bapa dan adik beradik dan gambar semasa rombongan marhaban  berhari raya di kampungku,,,,,,, di Batu Pahat, Johor. Daaa,,, layan gambar ye,,,,



Juadah raya macam biasa mestilah ada ketupat,, rendang,, ayam masak merah, serunding dan pelbagai lauk pauk tapi yang best sekali ialah tapai pulut yang emak saya buat,,, tu yang paling famous kat kampung time raya je ada,,,,, raya tahun nii terasa sayu dan sedih sebab abang long telah tiada,, masa bersalam salaman dengan bapak dan emak semuanya menitiskan air mata, Ok lah rakan rakan semua,,, kita jumpa di lain catatan ye,,, bye

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...