Sabtu, 16 Ogos 2014

Kisah Hari Raya 2014

Salam mesra kepada semua pembaca blog WN yang dikasihi. Semoga anda semua sihat sejahtera. Jom tengok tengok gambar raya yang lepas, baru ada masa nak upload gambar raya ni. Alahai dah dua minggu lebih kita beraya kannn,,,,mesti seronok sekarang ni kalau hujung minggu je kita pergi ke rumah kawan kawan yang buat open house tuu,, jom layan gambar,,,,,,


Main bunga api dan mercun di malam raya,,,,meriahnya rumah atok,,



Pak usu Aidil tetap setia menemani  kanak kanak riang bermain bunga api,,



Riuh rendah dengan bunyi mercun dengan gelak tawa budak budak nii,,, baru ada suasana malam raya kannn,,,




Selamat hari raya aidil fitri dari kami sekeluarga



Bapak dan emak dah bersiap sedia tu untuk agenda salam salaman di pagi raya,, 



Cucu atok dan nenek ambik barisan ye,,,







Kak Aida di samping 2 anak bujangnya yang segak, Akmal dan Fadli



Pak usu Aidil dan family



Bersama dengan kakak tersayang



My anak sedara yang anggun bergaya, Fatin dan Ibrati




Arissa dan Eisya


Marhaban lelaki






Ayahanda dan bonda bergambar bersama ajak dan isteri, kak azie, mariana, linda serta anak anak mereka.

Ok, kita jumpa lagi ye di lain cerita.

3 ulasan:

  1. meriah suasana beraya Aina dan keluarga, ana pun sempat juga bermain bunga api dengan anak2 buah..ambil feel raya kan..salam lebaran ke 20 ke sini..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam ana,,, terima kasih kerana sudi bertandang ke WN. Selamat hari raya juga untuk ana dan keluarga. Betul ana, kena ambik feeling nak raya dengan main bunga api, barulah ada suasana malam raya kan.

      Padam
  2. Salam aidilfitri. Hee maaf zahir batin.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...