Isnin, 2 Mac 2015

Sekali Pandang Macam Kristal

Salam mesra kepada semua pembaca WN. Semoga sihat sihat ye, cuaca panas kat luar so akak harini dok terperap kat rumah je dan nak update blog yang suam suam kuku ni. Layan gambar ye.





Sekali pandang memang macam kristal bohemia tu, apakan daya nak beli kristal tak mampu so belilah barang barang buruk dan lama je,,



Dah lama ternampak bekas kuih ni kat fb antik, tetapi selalu terlepas,,, alhamdulillah tak sangka jugak tiba tiba ternampak ada seller jual online, so belilah, harga memang berbaloi masa tu.




France lagi,,,, hahaha



Penutup yang sungguh berseni dan cantik



Body bekas kuih pun lawa,



Biasalah kalau beli online kan,, pecah satu penutup. 

Apapun bekas kuih lama ni tetap cantik di pandang mata.

Jumpa lagi.

2 ulasan:

  1. cantiknya aina, mak ana panggil ni kaca berlian katanya hehe.. :)

    BalasPadam
  2. Wasalam ana, terima kasih kerana sudi datang sini. Betul kata mak ana tuu, sekali pandang macam berlian.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...