Selasa, 19 Januari 2016

Mug Kit Kat 2016

Salam mesra kepada rakan rakan maya,, harini layan mug kit kat 2016 ye, macam biasa akak beli kit kat ni semata mata nak dapatkan mug, hihi biasalah kan bila nak dekat raya cina pastinya setiap tahun mug kit kat akan muncul. Memandangkan kit kat ni mahal, jadinya kira setahun sekali je lah kami makan coklat ni itupun kalau dapat mug free,,, setuju ke,,,




Ada 3 corak untuk tahun baru 2016, memang cun rugi kalau tak beli dan mug pun besar gedabak. Harga macam biasa je sama tiap2 tahun,,



motor vespa biru


bas merah 2 tingkat 



bas biru,

 tu jelah cara senang nak kenal mug ni, kadang2 staff yang jaga dekat kaunter free gift tu pun tak boleh kenal 3 corak ni. Ok jumpa lagi.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...