Sabtu, 14 Mei 2011

Yang Berbunga Bunga Saja Ya





Hai, bertemu kembali dan selamat berhujung minggu kepada rakan rakan maya semua. Hari ni nak kongsikan gambar tureen cute dan comel nii, dalam 10 inci je. Rasanya ramai geng geng antik dah ada tureen ni, bunga rose japanese hi3,,, jomle lihat gambar







Cute dan comel kan, hi3 puji untuk diri sendiri







Pandangan dari sisi, memang mantopp rasanya teringin juga nak cari yang oval tapi tak taulah bila nak berjumpa dengan kembarnya kan, ok la kawan kawan, permisi dulu,,
Ta taa ti tii tu tuuu, bye

1 ulasan:

  1. memang cantik belaka. teringing nak mula buat collection

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...