Rabu, 8 Jun 2011

Nampak Macam Sama Tapi Tak Serupa Si Bunga Kangkung



Salam kepada semua rakan rakan PML di luar sana, harini jom layan gambar gambar teko bunga kangkung nii,,, yang atas tuu teko apple,, akak baru tau dik ada teko patern nii, ha3




Perbezaan dua teko aladin yang tersangat lawa nii, sebelah kanan bunganya seperti gambar di bawah, cun ke tak, kawan kawan?,,,





Dapat dua keping oval plate yang bulat ni pun ok, akak bersyukur sangat, dah tergoda dengan bunga niii ala ala ayuuu jee,,,






Gambar dekat corak bunga yang jelita nii, berdedalu pink di bunga hijau dan berdedalu hijau di bunga pink, hi3 apa salah cop ke ape kilang buat teko dan pinggan ni,,,, ha ha




Inilah tekonya dari dekat nii, ada sedikit latar belakang kebiruan di belakang bunga





Teko siku berbunga besar sungguh gedabak yang memikat hatiku untuk membelinya






Perbezaan begitu ketara dengan teko siku berbunga sederhana tuu,,





Lawa ke tak teko nii,,,,





Teko bunga kangkung tinggi lampai yang sungguh unik, walaupun bukan penutup sebenar akak rembat jugak dah lalu di depan mata ni, hi3 kalau nak tengok penutup sebenar silalah ke blog cik Azian ratu kangkung kita tuu atau klik di sini


Ok, happy holiday yee, bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...