Sabtu, 17 November 2012

JB Khyber

Hai rakan rakan dan semua pembaca blog warisan nenek,,,,, apa rancangan untuk hari esok,, tak nak pergi pasar karat ke,,,, hihihi,,. Yang  mana dekat area KL tu bolehlaa pergi ke Amcorp Mall atau Anggerik Mall,,,macam biasa cuci mata tengok barang barang buruk laa. Rasanya banyak geng geng antik dah lama tak update blog,, semua dah berhijrah ke fb,,, hahaha termasuklah saya,,,,cuma cuti sekolah nii macam free sikit nak update,,, jomlaa tengok koleksi JB Khyber yang tak seberapa nii,,,,jommmm,,,,






tq semua,,, kita jumpa di lain catatan ye,, bye,,,,

2 ulasan:

  1. cantik tersusun rapi..
    ramai yg dh beralih ke fb..tapi blog tetap di hati..mcm barang antik juga..hehe

    BalasPadam
  2. salam kak yon,,,apa khabar kak,, semoga akak sentiasa sihat,,,,masa cuti sekolah baru ada masa terluang nak update blog kak,, seronok pulak rasanya bila tengok ramai pengunjung blog yang membaca catatan kita. Hihi.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...