Rabu, 23 Januari 2013

Selamat Hari Jadi Farhan

Salam semua rakan rakan,, semoga sihat ye, lama saya tak buat n3 baru,, azam tahun baru nii,, memang nak rajin update blog macam dulu, inshaallah.

Harini hari jadi anak saya yang ke empat tahun, Farid Farhan,,dah masuk sekolah tadika pun. Awal tahun nii memang busy gan Farhan,, temankan ke sekolah dan hantar sampai kat depan kelas lagi...Biasalah suasana baru untuk Farhan,,, depan pagar sekolah pun nak nangis lagi hihihih.

Tahun nii mama nak bagi set trio cawan n pinggan untuk Farhan,, tak nak beli mainan ajee,, biasalah emak suka pinggan mangkuk kan,,,okk laa rakan semua,, layan gambar yee

Doa mama semoga Farhan menjadi anak yang soleh,taat kepada ibu bapa dan berjaya di dunia dan di akhirat.
























Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...