Jumaat, 10 Januari 2014

Angpow Doraemon Susu Magnolia

Salam mesra kepada semua pembaca WN. Masih dalam mood meng'update angpow raya cina. Jom lihat promosi terbaru di pasaran.




Beli 1 beg ini,, dalamnya dah ada angpow sepaket,,,,emmm sedap jugak susu nii,,, biasa beli dutch lady aje,,, so anak anak kena tukar brand pulak ye nak makan cococrunch dengan susu. Hihi sebab emak dia sibuk nak dapatkan angpow doraemon tuu,,,,






Cantik sangat angpow ni. Ada 3 gambar yang berbeza. Kualiti kertas pun bagus. Siap ada 6 keping lagi dalam 1 paket angpow. Macam tu lah yang baguskannnn,, untuk customer jenama magnolia. Taklah kedekut macam jenama yang lain lain tuu. Hihihi. Syabas Magnolia F& N.





 Pink yang lembut,,,,,




 Merah yang ceria,,,,




Nabita dan doraemon,,,,, karrtun kegemaran saya sewaktu waktu dahulu,,,,,

Bye2.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...