Jumaat, 15 April 2011

Betul Ke Bunga Kekwa Jepun Ni ?





Salam mesra kepada rakan rakan maya semua, so apa planning untuk aktiviti hujung minggu ni, duduk rumah ke atau meng"hunting" ke sana sini baik ke pasar karat ke, Loken ke, Amcorp , Jonkers, Stadium Shah Alam atau ke kedai apexx, sorrylah ye tempat tuu saja yang saya tau,,,,,
Tepuk poket tanya diri sendiri, tengah tengah bulan nii, saya jeling jeling jee terutamanya on line sales nii.










Inilah tureen kedua di teratak warisan nenek. Katanya bunga kekwa jepun, memang cantikkan kalau dah ada oval platenya, boleh letak di bawah tureen tuu, tapi apakan daya suku sakatnya pun tak pernah jumpa. Tureen ni comel jee dalam 10 inci.





Sweet flower si kekwa jepun nii, ok rakan rakan semua,


Selamat berhujung minggu, happy soping dan mencuci mata di pasar pasar PML di mana sahaja anda berada. Bye.

2 ulasan:

  1. salam k aina, tureen tu sama mcm saya punya, tp saya ada tutupnya je :)
    ha'a...yeala kot nama tu...hehehe..

    BalasPadam
  2. aina mana dapat tureen lawao tu..hu..hu..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...