Jumaat, 6 September 2013

Ranjang Dan Katil Besi Lama

Salam mesra kepada semua pembaca WN. Harini nak tunjuk gambar katil lama yang masih lagi digunakan di rumah mak long. Raya lepas bila pergi ke rumah mak long dan ternampak katil lama yang dihias dengan sebegitu indah ini,, memang membuatkan hati meronta ronta ingin memilikinya di suatu hari nanti,,, tapi adakah kehendak atau kemahuan di luar batasan paras ekonomi. Hihihi,, bila akak semak harganya di mudah dan fb,,, mak aiii,, terkejuttt betoi akak,, sudah mencecah ke 4 angka. Apapun memang tabik hormat kepada mak long kerana begitu kreatif menjahit alas dan segala langsir untuk hiasan di katil lama ni. Walaupun berusia lebih 70 tahun mak long tetap mau menjahit dengan menggunakan kudrat sendiri agar katil usang ini dapat ditransformasikan dan dapat membangkitkan seribu kenangan silam kepada beliau. Jom lihat,,,







Pandangan katil dari sudut atas



Pandangan dari hadapan




Bestkan kalau dapat tidur kat katil nii,, boleh berangan lagi kan,, gaya gaya henglish style"",, kiki,, tiang katil pun mahal,,,

Ok bye,, jumpa lagi.

4 ulasan:

  1. wahh kak aina..memang cantik katil ni kak..1sti time sy tgk katil besi antik yg pagar jenis mcm ni.,.rare ni...klu akak nak katil besi lama sy ada jual..hehehe..apa2 roger2

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam zany,,,hihihi inshaallah dalam perancangan,, kena siapkan duit hantarannya dulu,, takut akak nak tanye tentang harga tuu,ezany,, anyway tq zany kerana singgah sini,,bye

      Padam
  2. Balasan
    1. memang bernilai zoey,,, tq ye singgah blog akak,,,

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...