Jumaat, 6 September 2013

Koleksi Barang Nescafe

Salam jumaat kepada semua sahabat sahabat WN. Semoga anda semua sihat sihat di mana saja anda berada. Minggu ni memang takde mood nak menulis,,, mood malas tengah melanda. Anak anak pula tak berapa sihat, bersusun ubat kat peti ais,, haha,, tu yang menyebabkan takde mood. Harap mood rajin dan ceria kembali seperti sedia kala. Harini jom layan gambar koleksi nescafe ni.


Sebenarnya dah lama nak beli tray nescafe 4 sekawan ni, tangguh punya tangguh dek kesibukan bulan puasa dan hari raya,, tup tup tengok harganya dah turun dan mampu dimiliki,, so apalagi akak pun terus meng" order" dari rakan facebook yang tersohor menjual barang barang nescafe dan coco cola,, saudara izal khairi.
Senang berurusan dengan saudara izal, harga pun ok. Memandangkan akak pun tak minum nescafe so akak rasa tak perlulah nak beli nescafe berbungkus bungkus semata mata nak dapatkan tray yang lawa ni. Janji kita dapat membeli dan mengumpul koleksi barangnya pun sudah cukup. Setuju tak,,,,












Warna merah memang lawa kan,,,..




Tertulis di setiap belakang dulang nescafe, meraikan  ulang tahun yang ke 75




Cawan ni adalah hadiah dengan pembelian sepaket nescafe saiz sederhana,,, aduhai sampai sekarang masih banyak lagi serbuk nescafenya,,,hanya encik suami saja yang minum nescafe kat rumah,,, kikiki bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...