Khamis, 17 April 2014

Angpow2 bank 2014

Salam sejahtera kepada semua rakan rakan pembaca blog WN. Mood rajin harini so nak update koleksi angpow2 dari bank pulak. Jom tengok cuci2 mata ye tak kisahlah tak kumpul pun takpe janji mata tengok,,,






Dari maybank, yang angpow besar tu private banking punya.




CIMB



UOB


 Hong Leong Bank





Bank Rakyat




Public Bank




Affin Bank





HSBC



Alliance Bank



RBS





RHB





Standard Chartered Bank



OCBC



BSN

Setakat ni ini saja koleksi angpow tahun baru cina dari bank2 Malaysia yang saya ada. Itupun hasil dari pertukaran dengan kawan kawan fb. Yang saya cari sendiri hanya maybank yang biasa tu saja itupun dapat sebab berurusan masa nak raya cina, kalau tak memang akan cepat habis kan,

Ok jumpa lagi.

4 ulasan:

  1. Angpaw rbs tu cantik. Takdelah kecinaan sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam kak yon,,, betul tu kak RBS angpow paling lawa , begitu juga dengan duetsche bank untuk cny tahun nii,, pernah nampak kat fb lawa sangat gambar amoi tuu,,tq kak sudi bertandang kat sini.

      Padam
  2. Slm kenal

    Cantik :-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq norma,, sudi bertandang kat sini,, lain kali bila free singgahlah ye.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...