Isnin, 16 Jun 2014

Mug Transformers Darlie dan Baldi Milo Nescafe

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog WN. Semoga anda semua sentiasa sihat dan ceria selalu. Cuti persekolahan pun dah berakhir so macam biasa aktiviti bila sekolah bermula, akak memang sibuk memanjang. Hihi.

 Semalam saja menyoping kat Giant,, dan ternampak lagi promosi mug darlie,,,, ada 3 kaler pulak,,, so apalagi tergudass jugak. Jalan jalan dan pandang pandang lagi,,, ternampak satu benda yang pelik tapi macam best ajeee,, hihi,, cuba teka,,, apa dia. Terbeli jugak memandangkan anak anak pun suka minum milo so akak beli lah tapi kalaulah kata kena beli air gas memang tak beli. Tak dapat hadiah pun takpe,,, jom lihat.





Ni dia model pegang baldi gambar milo dan nescafe,,, gambar depan dan belakang ye,,, dah kena sumbat dengan mainan farhan la kat baldi tuu,,,,




Ada syaratnya dik,, kena beli milo kat atas nii,, 3 pack taww,,,,, baru dapat hadiah seketul. 1 pack ada 6 air tin milo. Boleh pilih antara air nescafe atau milo sahaja.


Inilah dia mug free tuu,, macam biasa kena beli 2 pek,, so faham2 sendiri lah ye,,, kalau nak kumpul semua set 3 mug tuu jadi ada 6 ketul ubat gigi kat rumah,, hahaha,,,





Saya ambik gambar yang lawa dulu cukuplah dulu seketul,, budget lariii,,, tunggu kalau ada budget lain bolehla tangkap yang 2 lagi tu.




Gambar depan belakang,,,,, cantik  tak,,,,
Ok ,, jumpa lagi,bye

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...