Jumaat, 23 Ogos 2013

Gambar Baru Dan Lama Beraya

Salam jumaat kepada rakan pembaca blog WN. Apa kabar anda semua di luar sana,, semoga sihat selalu yee. Biasalah bila sekolah dah bermula,, emak budak memang sentiasa sibuk sampai blog pun dah seminggu tak up date,,,,malasnya tahap melampau,, hahaha.

Ok harini kita tengok gelagat budak kecik  nak beraya dan letih beraya,,,,, layannss




Awal awal lagi budak berdua ni dah siap siap nak beraya,,,,tengok tuu farhan pakai songkok tangkap muat,, hihi tak nak pakai kopiah pula lepas tengok semua orang pakai songkok. Hahaha,,,




Tak sabar nak beraya tuu si kecik syahirah  nii,,, 




Muka kepenatan beraya dan santai2 kat buai dengan emak,,,





Santai lagi duduk berbuai,,,,sera, farhan, syahira dan arissa




Suka tengok gambar nii,, raya tahun lepas,, comeyy sesangat




Aksi si zana, nurul, farhan dan sera,,, raya 2012






Gelagat cucu cucu nenek sulong yang semakin membesar,,,, gambar lama ketika mereka kecil ,, 2008
Arissa, sera, nurin, amin, alif, danish dan amir.



Dulu masa kecik semuanya comey comey belaka tak boleh nak suruh sebab masih title budak kecik,, sekarang dah jadi anak dara dan anak bujang,,,,
dah boleh tolong nenek mengemas halaman rumah, memasak,membasuh ayam, merebus lontong dan ketupat,, menjemur kain dan lain lain lagi bila semuanya berkumpul di rumah nenek di hari raya.

Ok bye,, hingga jumpa lagi ye di lain n3.

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...