Rabu, 28 Ogos 2013

Tureen Berbunga Bunga Jepun

Salam pagi rabu. Diharapkan agar kawan kawan di luar sana sentiasa sihat selalu di samping menjalani aktiviti seharian. Emmmm, lama pulak akak tak story mory dan post gambar teko atau mangkuk buruk. Ok harini kita cuci mata tengok tureen cantik nii. Akak beli ngan saudari Esniati Angriadi,, ni link blognya,, http://antique41.blogspot.com.Kalau ada kawan kawan yang nak cuci mata kat blog esni ni,, memang best. Barang barangnya semuanya bikin wowwww,,, mantopsss. Ok layann tureen nii,,,,,




Lawaa kan,, bunganya,,, tuan rumah puji sendirik nii,, hihik,, sekarang ni nak guna ayat ayat powerr ajee.
Cantik tak u allsssss,,,,,,,,






Melihat bunganya pun sudah bikin hati tertawan,,, walaupun ianya cuma seketul tureen fesyen lama.

Ok,,bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...