Sabtu, 22 Mei 2010

Pinggan Bunga Kangkung
















Kali ni saya nak tunjuk pula berjenis spesis pinggan bunga kangkung yang saya ada. Ada bentuk sampan, oval kecil ,oval besar, yang berliku liku, bulat dan juga oval plate yang warna oren jingga tu. Saya tak pernah tengok lagi dekat blog sahabat semua ada n3 berkenaan bunga kangkung yang berwarna jingga oren ni. Kalau tak silap kak Ida Bakery pernah buat n3 pasal tempat rokok jenis jingga ni. Maaf ye kalau tersilap.






Bila dah mengumpul berbagai jenis pinggan kangkung ni barula mata ada terbuka sikit, kih3 tentang dedalunya ada warna pink, warna hijau, bunga terang, bunga tak terang dan yang lain lain lagi. Kalau dulu bila nampak je terus rembat dan beli tapi sekarang takde pasal lah. Saya akan pastikan bunganya mestilah besar dan terang. Bukan ape kekadang tu kepuasan kita bila tengok bunga terutama yang terang tu menyebabkan mata tak puas memandang "cantik sungguh si bunga kangkung tu". Betul tak sahabat di alam maya sekelian ,setuju tak? Daa









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...