Selasa, 2 November 2010

Dimanakah Dikau Big Rose ?

Salam satu Malaysia, lama tak berblog terasa rindu pulak walaupun beberapa hari takde n3, di harapkan agar rakan rakan maya semua sihat sejahtera. Harini, nak tunjuk penambahan koleksi big rose ni hanya teko aladin dan 2 ketul pinggan je. Bersyukur yang amat sangat. Jom lihat ye,




Inilah pinggan big rose, memang cantik, dapat 2 ketul je. Ok lah tu dari takda.





Teko aladin big rose, tak sangka dapat.








Tiga sekawan teko big rose bila digandingkan bersama. Cantik tak terkata. Selamat mencuci mata. Bye bye.

5 ulasan:

  1. salam aina,teko big ros tu yg x tahan tu.akak terlewat...bukan senang nak dpt tu aina oii,tumpang terliur menengoknya.

    BalasPadam
  2. Salam aina..memang cantik bigroses ni kan..mula2 tak berapa minat jugak bile tengok koleksi orang mengancam jiwa hehehe..nanti dapat lagi la tu..akak pun dapat tak serentak pelan2 cawan dulu pastu piring pastu teko..hehehe

    BalasPadam
  3. salam kak aina..xpe x dpt cawan..tp akak dpt teko aladin tu..bkn senang nak dpt...blh dikira sape yg ada..hehhe...tahniah kak...
    klu dah bosan dgn teko aladin tu pass kat sy ye..hehee

    BalasPadam
  4. To kak Shas, kak Aida dan Ezany;

    TQ ye sudi singgah dekat blog Aina,memang tak sangka kak Shas, tup2 terjumpa teko ni masa jalan2 kat flea market, apalagi kaut jela walaupun tengah bulan, he3.Kalau akak nak jual nanti, nama ezany akak letak no 1 waiting list ye.Kalau nak tunggu set ni lengkap dengan sugarbowl dan creamer, tak taulah bila inshaalah kalau ada rezeki, dapatlah dan sudah pastinya akan di sharekan untuk tontonon rakan rakan.Seperti kata kak Aida,memang mula mula macam tak minat nak kumpul, tapi bila dah membeli tekonya, hati terus tertawan lantas ingin memiliki semua kaum kerabatnya.

    BalasPadam
  5. tengok pinggan tu teringat masa kecik2 makan nasi d rumah nenek guna pinggan tu le...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...