Jumaat, 11 Oktober 2013

Colgate dan Angry Birds,,,,,

Salam mesra kepada semua pembaca WN. Semoga anda semua sihat selalu disamping tugas seharian dan keluarga masing masing. Lama pulak saya tak update blog nii,,,, idea takde pulak nak bercerita. So harini nak cerita tentang promosi ubat gigi colgate ni. Rasa saya minggu sebelumnya di Giant ada promosi beli 2 pek berkembar colgate,, dapat mangkuk besar angry birds,,,,,, tup tup hujung minggu lepas saya berjalan jalan di Jusco,, ade promosi lain pula,,,, beli 2 pek berkembar colgate dapat 1 mug angry birds pulak,,,,, adoiiii.  Cuba tengok gambar gambar kat bawah nii,,, semuanya lawaaa,,,, sediakan duit aje untuk membeli,,,,






Baru dapat seketul mangkuk aje,,,kena beli lagi satu pek berkembar nak dapatkan muka angry birds merah yang lawa tuu,,,





Zoom gambar,,,,,,lawa kannnn,,,,hahaha




Macamana nii,,, ada 4 mug nak kumpul,,, sampai tahun depanlah nampaknya stok ubat gigi colgate,,,,



Gambar depan dan belakang,, ada 1 design mug aje kat jusco sini,,, hihihi. Selamat duit,,, kalau tak semua sekali nak borong,,, hahaha

Tengok tengok,,, sekarang ada promosi dapat mug free bila pembelian lebih 100 henngeett untuk aeon jusco member,, limited edition lagi,,, so apalagi mug free,,, ambik jangan tak ambik,,,,,ni dia,,,, memang lawaaaa.





Ok,, hingga jumpa lagi,,, bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...