Jumaat, 11 Oktober 2013

Heepppyy Ulang Tahun Perkahwinan

Salam mesra untuk pembaca blog WN. Diharap semuanya sihat sihat selalu ye,,,, bercerita tentang bulan oktober memanglah kenangan manis bagi saya,,,, 1,2 dan 3 oktober adalah hari nikah, bersanding dirumah keluarga saya dan keluarga suami. Macam biasa kena beli hadiah untuk diri sendiri dulu. Hahaha,,, hadiah dari encik suami ,,,,alhamdulillah dapat juga almari lama dan teko kotak lama as per request,,,, barang lama juga tetap jadi pujaan hatiku,, hahahah. Kira ngam ngam budgetlah  dalam 1k,, ok kan dari minta habib bling2,,,,,,almari masih dalam proses mengemas, tak tau nak letak teko apa,,,, tengah cari idea lagi,,, so buat masa nii kita tengok gambar trio FOTM ajelah ye,,,,,,




Ulang tahun perkahwinan yang ke 14 tahun,,,,,anak dah 5 orang,,,, cukuplah tuu,, umur dah mencecah ke 4 angka,,,,,,, terima kasih kepada encik suami yang memahami hobi saya berserta juga anak anak yang tidak mengacau pingan, mangkuk, teko, cawan, pelita dan lain lain barang mama,,,, hahaha,, walaupun kadangkala diletakkan sebagai hiasan di tepi sudut ruang tamu.






Tahun ni takde nak potong kek macam selalu,, hanya makan makan bersama keluarga di restoran yang exlusiff" aje,,, hahahah,,,jimat lah tuukan,, kalau beli kek dah terang terang harga secret recipe mesti terbang dalam 90hengget,,, so pilih menu2 makanan yang sedap lagi best,,,, kenyang lagikk,,,



Semoga perkahwinan kita kekal abadi hingga ke syurga.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...