Jumaat, 11 Oktober 2013

Koleksi Susu Dutch Lady

Salam kepada semua sahabat pembaca WN. Mood terlebih rajin harini. Nak share juga koleksi susu jenama dutch lady yang baru habis promosi sebelum raya puasa lepas. Dari anak yang besar hingga yang kecik memang suka minum susu kotak dutch lady ni tak kiralah apa perasa,, full cream, strawbery, coklat semua anak anak minum. Memanglah ada stok kat rumah,, hahaha. Biasanya kalau takde promosi pasal hadiah percuma,, saya tak simpan pun barcod dekat belakang kotak susu tuu,, selalunya lepas budak budak minum, terus aje buang dalam tong sampah. 

Tup tup terpandang iklan kat dalam suratkhabar,,, ada promosi tebus dan menang,,, tapi peraduan pulak tinggal lagi 2 minggu,,,, hadoiii menyesal akak tak kumpul barcod dibelakang kotak susu tuu. So sekarang nii ,,, dah pandailah kena standby awal awal,,,, kotak susu dutch lady tak boleh buang selagi mama tak gunting barkodnya,,,tapi itu hanya di rumah laa kalau di sekolah boleh buang saja. Gelak anak anak akak bila tengok bersebelahan sinki dapur ada satu tuperware untuk diisi kertas barkod susu tuu.

Tak silap saya pada tahun 2010 ada juga promosi macam nii,,, masa tu dapat banyak tuperware dan set garfu, sudu, pisau dan sudu teh. Semua dah sumbat dalam kotak,,,masa tu dapat tau awal tentang peraduan tebus dan menang tuu,,,memang lumayan habisss,,,

So tahun nii dapatlah hadiah ala kadar je,, jom lihat,,,,


Dapat 3 ketul je tupperware besar nii,,

Corak didepannya,,,, lawa kannnn,,,,

Yang biru pun dapat 3 ketul juga,,,


Cop mohor,,,,,,


Tuala muka yang panjang,,,, tapi bukan tuala mandi ye,,,



Payung memang cun,,, 


Tahun ni punye tema kot,,,,



Gelas gelas ni pun dapat kumpul masa tempoh promosi juga di Giant,, rasanya kalau kita nak minta sekarang pun diaorang tak bagi,, tapi masih di pamerkan diruangan kaunter hadiah free gift. Beli susu dutch lady 3 kotak besar yang ada 6 kotak susu dalam satu kotak,, barulah boleh dapat segelas cawan nii,,,,



Bolehlaa buat gelas minum minum di hari raya,,, hahaha,,

Bye2.

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. wasalam kak yon,,,, memang best kak bila dapat hadiah free terutamanya dari jenama susu yang anak minum,,,, biasanya brand susu2 ni memang rajin buat hadiah tebus kupon dan menang""" kalau dulu biasa kita dengar jenama dumex aje kan,, sekarang dah bermacam macam jenama dari kilang, biasalah kak yon,,,,company susu berebut2 buat promosi,, tq kak kerana sudi singgah sini,,,,,anyway dari sekolah lagi saya suka minum susu dari dutch lady nii,,,memang sedap,,,,

      Padam
  2. WAH! BEST best hadiahnya! baru teringat hal ini tapi dah lambat, tang gelas tu yang betul2 best!, syabas!

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam bro,,,, hihihi gelas tu rasanya masih ada lagi di kaunter2 hadiah,,,,comell kan,,,,, tq bro kerana sudi singgah sini,,,

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...