Isnin, 28 Oktober 2013

Hobi Baru

Salam mesra kepada semua teman teman pembaca blog WN. Semoga anda sihat selalu ye,,, lama betul akak tak update blog ni dah nak masuk bulan november pulak. Ok taknak cerita panjang2,, jom tengok gambar sampul duit raya, angpow tahun baru cina dan juga serba sedikit sampul deepavali. Kebanyakannya akak dapat dari bertukar tukar sampul dengan geng sehobi di fb kelab sampul duit raya. 

Best tawww,, sekarang tengok ang pow raya rasa meriah sangat dengan warna warni yang menarik tu. Secara tak langsung akak ajar si arissa mengumpul sampul duit raya dan mengumpul setem sekali. Bila tiap tiap hari dapat surat dari posmen,, rasa macam zaman muda bercinta dulu pulak, hihihi



Bapa akak yang bagi ni,,,, tak sangka kan,semuanya rare item,,,, nasib baik bapa tak bagi kat budak2 yang datang beraya,,,kalau tak melepas nii,,,

 dari izan


 dari fizah


 dari lynn cookies


dari saiful onny


dari andy norashikin


dari cikgu reezal




dari arnawati,,, sampul amanah saham 10 corak


dari sherene 


dari kak sal



dari gee wahab,,, ang pow raya cina dan sampul raya



dari kak noorazarul


dari hafizul helmi



dari asrul



dari karen liew




dari mr. benjamin



dari norfaazliah



dari halwa remli



dari ms. tam mei jin



dari betty 




dari rosyidah


dari zue zainal
Last sekali ,, yang smurfs tu dari mdm chew dan yang angpow raya cina yang merah menyala warna warni tuu dari kak zuraidah malik,,,, terima kasih semua kawan kawan rakan rakan fb,,,, memang best hobi kumpul SDR nii,, ok bye2,,,,,,


4 ulasan:

  1. SYABAS! dalam masa yang singkat hobi baru membuahkan hasil, syabas!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul bro,,, sekelip mata aje dah banyak ,, kalau sorang2 kumpul memang tak dapat banyak macamni kecuali lah kalau kita rajin cari SDR tuu,,,hihi

      Padam
  2. hobi yg menarik nih makk.,ahHKs

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam wak,, memang menarik hobi ni,,kumpul sampul jangan tak kumpul,,,, hahaha,,, tq wak singgah blog ni,,,

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...