Ahad, 9 November 2014

Ayam Masak Limau Purut

Salam mesra kepada semua pembaca WN. Semoga anda semua sihat sejahtera bersama keluarga tersayang. Harini memang mood terlebih rajin, so macam biasa google resepi masakan dan apabila lauk ayam dah siap sememangnya berbau satu rumah dengan bau limau purut. Rasanya memang sedap gerenti tak menyesal kalau buat. Penggunaan rempah masakan yang beraroma iaitu ketumbar, jintan manis dan jintan putih disertai dengan serai, lengkuas, kunyit dan halia memang terangkatlahh,,,, jom layan gambar







Kepada rakan rakan yang nak mencuba tu, boleh tengok resepi kat sini. Terima kasih pada kak azie kitchen di atas perkongsian resepi yang mudah dan enak. Hingga jumpa lagi.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...