Khamis, 29 Julai 2010

Lengkaplah sudah VCR ku

Salam semua. Minggu ni memang sibuk sikit sebab anak anak dah stat ujian penggal 3 pulak. Rasanya macam baru je habis periksa dah stat nak ujian balik. Hi3 yelah kita pun dah nak puasa tak lama lagi. Barulah lega sikit bila dah top up speed broadband nii baru ada line kalau tak sloww je sampai berhari hari. Hari ni jom tengok koleksi VCR yang di cari cari dah pun tiba di teratak Warisan Nenek.


Daah, tu diaa sugar bowl VCR yang cun melecun






Tengok tuu bunga diaa satu kembang dan satu kuncup macam saya gak awal bulan poket kembang boleh soping beli teko dan pinggan tapi akhir bulan kempis kuncup hi hi hi pandang sebelah mata je lah kalau lalu2 kat online tuu yang meruntun kalbu tuu.








Ok yang ni memang ada karisma tersendiri memang mengancam. Ye la tuu syok sendiri. Jumpa di lain n3 ya. Bye bye.

5 ulasan:

  1. salam aina.. Tahniah dpt melengkap koleksi VCR..memang cun abis.Penat hunting pun hilang asalkan dpt yg kita hajati..

    BalasPadam
  2. salam kak aina...untungnya dpt teko, sugar n creamer vcr ni..sy masih tercari2 lg..hehehe...yg ada cuma teko bulat dan anak2nye saja...tahniah kak..

    BalasPadam
  3. salam kak aina..
    wowwwwww..sugar creamer jenis aladin lagikkk..bestnya rembatannnnn..terbaekkkkkkk!!!!.. ;-)

    BalasPadam
  4. salam kak aina..
    wow..stuning nyerrrrr..untung akak dapat nieh...sy yelekkkkkkkk kak..hhuuuhhuuh..tahniah akak..dah complete set akak tuh..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...