Jumaat, 16 Julai 2010

Rose Sekuntum

Selamat bertemu kembali. Apa khabar semua , didoakan agar anda semua sentiasa sihat sejahtera. Cantikkan gambar bunga ros di atas. Jomla cuci mata dengan koleksi bunga ros sekuntum yang saya ada ni.

Teko ni memang cantik. Ada bunga di depan dan di belakang.




Yang ni di bahagian belakang teko.Puas hati bunganya besar dan terang.





Cawan dan piringnya cukup enam set yang memang mengancam dengan sekuntum "big rose" terletak di tengah tengah.




Yang ini kes paling malas nak keluarkan mini teko nii . Anda tengok mini teko "big rose" di bahagian atas sekali. Antara banyak banyak teko yang parking kat sini , si teko big rose tetap dangan keanggunannya yang terserlah. Hi hi hi. Sampai jumpa lagi di lain kali ya. Daa.



2 ulasan:

  1. salam kak...cantiknye set single big roses ni...saya dah lama cari ibunya tpi x jgk kunjung tiba...tahniah ye akak...klu ada terlebih teko tu roger sy ye..hehee

    BalasPadam
  2. salam kak aina..
    sy pon tgh mencari teko big roses nieh...sama cam zany..mom mrk tersesat ..x reti nak balik ke pangkal jalan..hhihihihih

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...