Jumaat, 15 Oktober 2010

Lenggang, Lenggang, Kangkung




Salam 1 Malaysia. Dua tiga hari ini, mood saya boring jee, laptop buat hal la. Face book pulak tak boleh baca, ada cookies lah entah apa apa je, jadi tugas saya masukkan jelah anti virus yang paling kuat mengikut arahan yang diberikan dalam "help" tu. Boringla walaupun bidang IT nii bukan bidang kepakaran saya tapi dah jadi blogger ni, semua kena ambik tau kan, kawan kawan.



Jomla tengok tengok senduk senduk kangkung nii untuk hiburkan hati. Oval plate yang kat atas tuu rasanya susah nak jumpa sekarang. Dulu saya rembat je dua ketul dengan harga yang berpatutan. Selamat mencuci mata dengan gambar gambar nii, ya.
.









Senduk yang berbunga 4 kuntum nii, design sama dengan oval plate yang si atas tuu, cantik kan. Selamat berhujung minggu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...