Rabu, 20 Oktober 2010

Pelita Bunga Berlampu Merah

Hai semua sahabat maya, pada hari ni jom kita tengok pelita bunga bercimney merah pulak. Yang di atas tu bentuk aladin. Cantik tak? Beli dari Eija, JB.






Dua pelita yang berbeza dari segi bentuknya tetapi mempunyai bunga yang sama.




Pelita yang kembar seiras tuu beli ngan abg. Din di stadium Shah Alam. Nampak lagi antik kan berserta dengan tekonya sekali, rare item taww, nanti kalau free2 saya n3 gambar teko tu.





Pelita cun cuun ni beli gan Idamin, memang cantik dan berkilat habis cimneynya yang merah itu, nampak freshh je. Tq Idamin.







Taraa, pelita swan 2 ekor yang sedang bercinta ini saya beli dari kak Norbie. Memang cute sesangat. Ok jumpa lagi. Bye bye.

2 ulasan:

  1. salam Aina,huh...kalau pasal pelita,juling mata akak masuk sini tau.cantik2 belaka.tapikan,di area perak ni,suusah sgt nak jumpa pelita bunga2 ni.kat loken pun takdak,kalau ada akak mmg rembat,sebab cantik kan...

    BalasPadam
  2. kak shas, jomla kumpul pelita, 5 roses pun ade tapi kawan punya.Bukan juling lagi tapi terjojol biji mata terus, ha ha ha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...