Sabtu, 29 Jun 2013

Selamat Hari Jadi Arissa


Hai semua sahabat, bertemu kembali ya. Semalam 28 jun ialah hari jadi Arissa. Memang takde plan nak buat masak masak atau celebrate dengan sanak saudara atau jiran tetangga. Biasalah busy memanjang, so macam biasa beli kek dan potong kek kat rumah saja. Kesian pulak kat Arissa emak dia sibuk tak leh nak buat jamuan bersama kawan kawan sekolah dia. Takpelah sayang,, lain kali ya kita ajak kawan kawan bersama.

Tak tau pulak kek apa nak pilih kat secret recipe ni,, kalau tersalah beli kek anak anak taknak makan pula,, jadi saya beli yang budak budak makan,, indulge chocolate kek. Sementara nak tunggu kek dihias jadi kami pun makan kat situ.Hihi,,,








Aksi si kecik Syahirah tertunggu tunggu bila mama nak suap spagetti la tuu,,,





Wah dah 9 tahun Arissa, dah besarlah,, ingatkan masih kecik lagi ,,,hihi





Terkejut lak si Amir n Danish,,, tiba tiba nampak kek hari jadi kat atas meja,, haa apa lagi nyanyiii laa,,





Tengok tu aksi aksi abang Arissa,, haha penat laa tu balik tuition",,






Selamat hari jadi Arissa, semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan di akhirat. Mama dan papa sentiasa berdoa yang terbaik untuk Arissa.







Sama tak muka masa kecik ngan besar,, masa ni Arissa berumur 5 tahun. Hihihi.




 



Macam biasa, saya dah sediakan hadiah set trio royal albert,, flower of the month" bulan jun untuk  Arissa,, ni dia,, cun tak kawan kawan,,







Cantikkan trio june ros ni,,, Arissa kata memang mama takde kerja lain, hadiah pun nak bagi cawan n pinggan,,hahahaa,,,bukan apa tiap tiap tahun asyik beli buku cerita aje, jadi tahun ni tukar lain lak. Ok kan,,,


Saja je saya nak bergurau dengan Arissa, haha,, ni dia buku cerita yang mama beli dan juga tikar boboiboy hadiah dari papa dan mama untuk Arissa ye,



Ok sahabat semua,bye, kita jumpa di lain n3 ye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...