Selasa, 2 Julai 2013

Di Hari Sukan Sekolah Farhan

Salam kepada semua pembaca WN. Semoga sihat di luar sana ya. Harini nak share gambar Farhan masa sukan tahunan tadika Farhan yang diadakan ahad lepas. First time masuk  tadika, first time dapat hadiah dan first time juga masuk acara sukan. Macam macam gelagat Farhan ni,, jom tengok gambar.







Hihi tengoklah tu,, bila dah di pakaikan rantai pingat tu semua kanak kanak 4 tahun ni asyik memandang kat pingat tuu aje,, sampai lupa nak ambik ole2 free gift dalam beg hijau tuu. Adoiii,,,





Tengok tuu,,, belek lagi pingat" tuu.



Inilah saya,,,





Ini gaya Syahirah pulak ,,, cukup teruja di padang sukan ni,,

Antara yang mencuit hati ialah pertandingan baling belon yang telah di isi dengan air oleh para ibu bapa yang mengambil bahagian. Nasiblah kalau pecah tu,,,




Aksi sambut belon oleh cikgu Farhan


Keseluruhannya pada saya, sambutan hari sukan tahunan di tadika Farhan memang meriah, ibu bapa dan keluarga juga di sajikan dengan hidangan nasi lemak dan kuih muih. Padang sukan tempat acara berlangsung pun tidak jauh letaknya dari tadika. Kami berjalan kaki sahaja dari rumah. Lihatlah aksi si kecik Syahirah ni lepas penat berlari di padang sampai tak nak jalan kaki pula bila nak balik rumah.


Tengok tuu tutup botol pun nak gigit,,,




Inilah dia rantai medal pingat yang farhan dapat. 

Jumpa lagi, bye.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...