Jumaat, 17 Oktober 2014

Congo Bars

Salam mesra kepada semua pembaca blog WN. Mood terlebih rajin harini. Jom kita tengok resepi congo bars n layan gambar congo bars ni, mesti try tau dan jangan malas malas. Yang mana anak ramai tu n nak jimat budget, kita buat ajelah senang cerita, kikiki.

Selalunya kat fb ramai orang tayang congo bars ni kan,, resepi saya ambik dari blog azlita masam manis, sapa yang tak kenal kan,, kalau yang rajin google tuu mesti tau blog masam manis. Memang banyak resepinya kalau kita cuba menjadi.

Jom, apalagi cuba jangan tak cuba.







Boleh tengok resepi di sini ye, tq azlita di atas perkongsian resepi yang senang diikuti.

 Kepada rakan rakan yang tak berapa suka rasa yang terlebih manis2 tuu, kena kurangkan gula perang ye, biasalahkan hihihi, yang mana on diet tuu atau utamakan kesihatan tak mau manis2 atau nak bagi kat emak ayah yang ada darah tinggi atau diabetik boleh kurangkan ke 260gm atau 270 gm dan lebihkan badam atau choc chips. Bukannya apa terpulang kepada rasa tekak masing masing ye.

Bye bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...