Jumaat, 17 Oktober 2014

Senangnya Masak Ayam Masak Merah

Assalamualaikum kepada semua teman teman pengunjung blog WN. Semoga anda sentiasa sihat dan ceria hari ni.

 Jom harini saya nak kongsikan resepi masakan ayam masak merah yang pada saya sangat sedap dan simple je,,, cuma guna barang barang asas yang ada di dapur tak perlu nak beli tomato puree atau madu untuk menyedapkan masakan . Resepi ni saya cuba dari blog kak azie kitchen,,, tengok sini

Terima kasih kak azie kerana sudi berkongsi resepi yang sedap nii,,,
Bila tengok anak anak makan sehingga menjilat jari, kita pun suka dan bersemangat nak cuba lagi resepi daripada rakan rakan blogger yang memang handal memasak. Eemmmm, kalau nak tahu rasanya sedap ke tak,, kenalah berexperimen kat dapur ye,,,bye bye





2 ulasan:

  1. assalam aina..terlior akak tauu...hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam kak aida,,, hihihi, memang sedap kak aida, ade kelainannya kalau kita masak letak santan,,,, gara gara budak2 dah tak sabar makan kak tu yang letak kat mangkuk basahan harian je,, angry bird hadiah colgate,, jangan gelak ye kak aida, terima kasih kerana sudi singgah sini.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...