Isnin, 20 Oktober 2014

Sedapnya Daging Masak Hitam

Salam mesra kepada rakan rakan pembaca blog WN. Harini kita tengok makanan pulak ye. Ada tak rakan rakan blog yang dah pernah try resepi dari azlita masam manis nii, ruginya kalau anda tak cuba. Jangan tak percaya tau,, tersangat sedap sehingga habis sekuali dikerjakan oleh anak anak. Tq ita di atas perkongsian resepi yang sedap ini. Sebenarnya anak anak taklah berapa suka makan daging, jadi bila dah rajin check resepi kat blog ita, macam sedap jeee, tu yang saya cuba apalagi memang banyak stok daging qurban masa raya haji lepas.








Masih terbayang bayang kesedapannya,,, jangan tak cuba ye.

Ni resepinya,, bolehla cek kat sini. Ok kita jumpa lagi. Bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...