Isnin, 28 Jun 2010

GA Kelly's life

Tengok tu ini hadiah pertama
Set Rose Hitamla 1 teko dan 6 cawan beserta piringnya sekali
dan
1 piring bujur bunga kangkung dan 1 piring bujur OC merahputih.
"Wah cun banget jom serbuu"

Hadiah Kedua
Set Ros warna warni 1 teko dan 6 cawan serta piringnya sekali
dan
2 pinggan bujur.



Hadiah Ketiga
Set ceramik teko dan 4 cawan beserta piringnya sekali, teko Sakura
dan
piring bulat Ros Pink.


Syarat-syaratnya;

1. Tarikh GA ( bermula dari 3 -31 Julai)

2. Terbuka kepada follower Kelly's Life in Malaysia je ( akk dah folw ye)

3. N3kan iklan GA si Kelly ni kat blog masing2 supaya kawan2 boleh join (tengah wat ni)

4. Tinggalkan komen kat n3 si Kelly, chatbox tak diambil kira (ok nak wat lepas habis ni)

5. Beri nama, hp no,alamat biar senang dihubungi kalu menang (takde halnye)

6. Hadiah misteri kepada referral yang paling banyak disebut oleh pemberi komen ( kak Yah Koleksi Antik Ibu)

7. Hadiah misteri kepada peserta pertama yang beri komen ( bukan aku daa)

8. Penghantaran hadiah akan dilakukan di bulan Ogos (kita tengok siapalah yang bertuah tuu)


Jom mari join ramai ramai , mana tau ada rezeki dapatlah kita hadiah lumayan dari Kelly nii.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...