Rabu, 30 Jun 2010

Selamat Hari Jadi Arissa

Hai kawan kawan semua. Bertemu kembali. Semalam hari jadi Arissa yang ke enam tahun macam biasala dia nak sambut dengan guru guru dan kawan kawan di tadika. Jom kita lihat betapa meriahnya suasana di tadika apabila kanak kanak dan guru guru menyanyi. Bila nak tiup lilin tu semua kawan kawan pun sibuk tiup sama.Ha macam tulah semangat satu Malaysia. Baguskan kanak kanak ni walaupun masih kecil tapi sudah diterapkan dengan perasaan hormat menghormati dan sayang menyayangi dengan kawan kawan yang berlainan bangsa dan agama.

Anakku Arissa, mama dan papa sentiasa berdoa semoga kamu sentiasa sihat,cergas dan berjaya menjadi insan yang cemerlang dan mempunyai keazaman yang tinggi untuk mencapai cita cita yang diidamkan.


Apahal tu muka serius je, dah penatla tu belajar satu hari tapi bestkan dengar ramai kawan kawan wishes u "happy birthday".




Amboi ramainya kawan kawan yang tiup lilin tu.Hi hi hi. Biasa la tu budak budak memang excited.





Time potong kek dan nak makan kek.Semua dah tak sabar tuu. Nanti dekat rumah kita potong kek lagi ye sayang. Daa.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...