Rabu, 23 Jun 2010

Kendi dan Gelas Retro

Salam semua.Hari ini mari kita cuci mata dengan kendi dan gelas yang berwarna warni ni.Memang cantik bunga hydrangea ini kan .Kalau ada sesiapa yang nak meniru lukisan ini silakan aku pun tak kisah.Nak jadi cerita dulu aku pun pandang sebelah mata je kat kendi cuci tangan ini tapi bila ternampak kat blog blog kawan kawan aku pun dah terbuka mata dan terus bagitau kat emak dan mertua kat kampung yang aku nak kumpul benda ni.Nak tau sebenarnya emak kata dulu emak gunakan kendi ni kejap je sebab bekas mengumpul airnya dah bocor.






Memandangkan aku ini tak pandai melukis gambar gambar bunga cewahh, maka aku tempahlah kat seseorang tuu.Oklah tak lah mahal cajnya. Nasib baik kendi ni free ambik kat kampung je.Cantiktak kengkawan.






Gelas retro hijau pucuk pisang masih ada lai kat rumah mak.






Si biru dan pink bunga bunga ni beli kat pasar empat ketoi je ada.Tengah sales time tuu.



Yang ini memang cun habiss.Aku suka dengan warnanya tapi dalam kotaknya memang ada lima ketul je. Ok bye jumpa lagi.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...