Sabtu, 28 Disember 2013

Bunga Pujaan

 Salam mesra kepada semua pembaca WN. Jom tengok bunga dekat teko kotak ni. Dahlah warna pink kan,,, bunganya pun tersangat manis dan cantik. Apapun amat bersyukur kerana dapat juga teko kotak bunga idaman nii. Layannnn,,,,kalau dulu selalu terintai blog yatt precious,,,, hihi dan sentiasa berangan tentang bunga nii,,,,,




2 ulasan:

  1. assalam kak aina..
    hihi..ni pun among teko kotak yang saya sayang..sebab tu ada sampai dua..hihi..tahniah sbb akak pun akhirnya berjaya miliki teko kotak cun ni..♥

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam yatt,,,tq juga sebab bagi akak semangat untuk berangan seterusnya menggapai teko kotak yang tersangat lawa nii,,haha,, akhirnya dah bertakhta di lemari kotak di rumah akak.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...