Isnin, 16 Disember 2013

Mug Gedabak

Salam mesra kepada semua pembaca WN. Semoga anda di luar sana sentiasa sihat riang gembira bersama keluarga di musim cuti sekolah yang akan berakhir tak lama lagi nii. Bila cuti cuti nii,,,, tahap kepenatan mulalah melanda,,,, biasalahkan sebagai seorang ibu yang tidak bekerja ,,,, kalau tak masak untuk anak anak dari pagi hingga ke malam,, hihihi tentulah budak budak nii kelaparan. Dah sebulan lebih tak update blog,, adoiii hangat hangat hangat tahi ayam aje,,, hihi,,,, jom layan gambar cawan cawan free gift nii,,,,,.biasalah kalau dah nama hobi,,,, semua cawan, mug , mangkuk tidak akan ku lepaskan. Kikiki.




Cantik tak mug  4 warna tuu,,,,,




 Ini tin tin biskutnya,,,, kena beli biskut taww,,, harga promosi tak silap haritu kat jusco rm11.59.




 Lebih kurang 4 tin warna yang berlainan tuu,,, isi biskutnya lebih kurang sama macam kat atas cuma beza ade peanut biskut atau cheese saja,,,,



 Ini contoh  biskutnya,,,, 




Mug gedabak warna hijau,,,,



 Mug gedabak warna merah,,,,,,




Mug gedabak warna biru,,,,,,





Mug gedabak warna purple,,,,




Sesiapa yang tak kumpul mug tuu,,, rugi taww,, mug ni dahlah besar dan warna pun lawa,,, biasanya setahun sekali bila nak hari krismas aje baru mug mug ni keluar. Ok semua,, bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...