Isnin, 30 Disember 2013

Teko Kotak Yang Selalu Terlepas

Salam mesra kepada semua pembaca blog WN. Jom tengok gambar teko kotak lagi. Teko kotak berbunga jepun ni selalu singgah di APC dan selalunya memang saya terlepasss. Kiki. Tak sangka pulak bila kak noriah kamaruzaman antiques n3 di APC,,,, masa tu takde orang booked dan beli walaupun dah beberapa hari di post" kan. Ok jom tengok gambar.





Meriah bunga nii,,,




Fokus kat bunga,,,,,,




Bunga di belakang teko,,,




Terima kasih kak nor kerana bagi lagi hadiah iringan kat saya,,, sepasang bekas kuih warna coklat dan juga warna putih. Terlalu gembira sangat terima hadiah sampai terlupa pulak nak ambik gambar  bekas kuih warna putih cop crown tuu. Makin bertambah lagi koleksi bekas kuih lama dalam simpanan saya. Terima kasih kak nor.

Ok hingga jumpa lagi,, bye.

2 ulasan:

  1. menarik koleksi aina...singgah terpesona dan follow antik aina #179...salam ukhuwah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam anajingga,,, terima kasih kerana sudi bertandang ke sini,,, koleksi biasa biasa aje ana,,, akak pun follow,,,, bye n tq

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...