Selasa, 17 Disember 2013

Makan Makan di Red Wok, Bangi

Salam mesra kepada semua pembaca WN. Harini akak terlebih rajin so nak tunjuk gambar gambar makanan kat restoren sedap sedap yang ada kat Bangi nii. Haritu bawa emak makan makan dan jalan jalan sekitar bangi. Jom layan gambar.



  Memang best makan kat sini,, tempatnya lapang dan car parking pun luas,,,,,senang anak nak lari lari,, hihi
Lokasinya tak jauh dari seksyen 7,, dah sampai traffic light nak belok ke seksyen 7 tuu,,,jangan belok jalan terus aje,,, dah nampak bangunan merah menyala sebelah kanan jalan,,, ye la tuu.




ni dia,,,,gambar dari google,,,



Selalunya saya dan family akan terus ode aje makanan( ala carte) bila dah duduk2 tu,, bukannya apa kat red wok ni sekelip mata aje lambat  ode,,, orang akan datang berduyun duyun,,, so taknaklah air habis dulu sebelum menu utama sampai,,, tengok tu farhan belum apa ape dah ambik aiskrim,,, haha





Kat sini ade 2 bahagian utama tempat duduk,,, steam bot dan ala carte,,, biasa akak n family terus ode apa nak makan aje,, emmm steambot,,,, budak budak tak suka,,, gambar kat atas tuu,, bahan bahan mentah untuk di steambotkan,, hihi,,,

 Bahagian steambot tu dibahagian sebelah kiri restoren siap ade kaunter besar tauuu,,pelbagai makanan sampingan ada disediakan lagi,,,,, manakala sebelah kanan restoren pula dikhususkan untuk ode2 makanan gaya ala carte di red wok. Ayooo,, terusnya gaya penulisan akak.Hahaha.



 Tak sah makan kat sini tanpa bangkok" tomyam,,,, sedap sangat,,,,


 Yang ni pun terkenal kat sini,,, sambal sotong petai,,,




Kailan ikan masin,,,ini pun baru nak try,, boleh tahan rasanya,,, biasa akak selalu ode kangkung goreng belacan ,, yang tu memang terkenal kat red wok ni...




Tukar selera pulak,, ikan siakap stim limau,,, emmm bolehlah rasanya,, biasa akak selalu ode ikan siakap goreng pedas hihi.




Yang ini si kecik syahira suka makan,, sizzling tahuu jepun,,, sedap sedap nak buat sendiri tak reti so ode ajelah,,,


 Emak kata makanan kat sini sedap,,,, yeke mak,,,janji emak happy makan makan



 Fuyoo si danish dan farhan,,,, relex aje sebab amir dan arissa cuti di kampung,,, apalagi banyak lebih ikan nii,,, hihihi


 Air jus tembikai susu untuk akak,,, sedap jugak selalu ode freshhh orange,,, tukar air harini,,,,



Kepada kawan kawan yang belum pernah  kat red wok nii,,, jomla rasa rasa makanan kat sini,,, harga berpatutan dan makanan pun boleh dikatakan sedap.  

Ni alamatnya,,,,

  1.                                     Jalan Kajang Impian 1/2, Taman Kajang Impian,                                  43560 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
                                     Phone:+60 3-8927 4100
                       
             
 Ok , bye2 dan jumpa lagi.

1 ulasan:

  1. sedapnye,baru nak try mlm ni..

    http://pelitahiasan.blogspot.com/

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...