Selasa, 10 Ogos 2010

Award dari Danishakiffli

Salam semua sahabat maya. Terlebih dahulu saya ingin meminta ribuan ampun dan maaf kepada adik Danishakiffli kerana dah terlalu lama akak peram award ni. Bukannya apa nak mencari set pink barulah minggu lepas dapat adik beradiknya sebelum tu teko pink tu tido sorang sorang je, hi hi hi. Kepada Sya, jangan marah ya dan kalau sudi sudi tu bagilah akak award lagi ya. Terima kasih sekali lagi  sudi bagi akak award ini.


Soalan dan jawapannya adalah
1. Link kepada orang yang bagi award ni ( OK)
2. Sebab minat kaler pink kerana memang dah termaktub kebanyakan kaum hawa memang suka warna pink
3. Suka kaler pink ni semenjak akak sekolah tadika lagi tapi dulu dulu tak banyak barang warna pink dijual taw tak macam sekarang
4. Antara barang yang paling akak sayang yang kaler pink ini ialah mestilah tudung, baju, cadar, langsir, anak patung barbie si arissa nye dan banyak lagi lah, hi hi
5. Snap ganbar dengan salah satu barang yang kaler pink adik Sya tengok kat bawah ni ye. Ha tu lah teko yang kesepian tu baru berjumpa gan anak anaknya yang memang cute mute. Cantik ke?




6. Akak taknak lah tag kat sesiapa kerana dah ketinggalan keretapi. Ok Sya dan kawan kawan semua,, bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...