Isnin, 23 Ogos 2010

Lagi Pelita Pink Naga

Bertemu kembali sahabat maya semua. Jom lihat pelita pink naga yang saya ada.





Taraa, cantik tak. Pelita betopi yang bertelinga bulat dua ketul ni. Tengok tuu topinya ada berbentuk bayang bayang "love" samar samar je.





Closed up gambar naga yang abstrak, sekali pandang macam lukisan berwarna yang diconteng conteng je.


Yang ini memang cun dan terserlah kecintaan kepada dirinya dengan bertopikan lekukan lambang kasih sayang yang sejati. Susah tauw nak dapat pelita naga pink pink nii. Kalau kengkawan terjumpa ke bagi yang minat pelita la, beli terus semakin lama harga semakin melambung untuk pelita vintage nii.





Cun tuu, kihkih saya ni terlebih sudah puji pelita sendiri. Di bulan puasa ni kengkawan jangan marah ekk bila gaya penulisan saya dan pelita ni macam syok sendiri pulak. Ok kita jumpa di lain catatan. Bye bye.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...